Featured Content

[Tutorial] Adauga un HDD intern oricarui PSP

TOT CE FACEŢI FACEŢI PE RISCUL VOSTRU!


Aveţi nevoie de:
-Un psp
-Datel 4gb hdd
-Trusă pentru a desface PSP
-Trusă pentru a suda. Fire pentru legături.

Opţionale:
-Card CF sau hdd MICRODRIVE de capacităţi de la 512mb la 32GB, după posibilităţi. Recomand CF pentru consum mai mic, viteză ok, rezistanta în timp mai mare, neavând piese în mişcare precum un hdd.

Info:
-Datel 4gb PSP hdd a ieşit acum ceva timp, conţine un Microdrive de 4GB. A fost o alternativă, pentru vremea lui, din păcate nu a fost continuat şi cu dimensiuni mai mari.
-Hard discul sau discul dur este un dispozitiv electronic-mecanic pentru stocarea non-volatilă a datelor. Stocarea se face pe o suprafaţă magnetică dispusă sub forma unor platane rotunde metalice inflexibile (dure).

La ce renunţaţi:
-Umd-rom.
-Memory card reader.

Modificarea arată aşa:





Să începem...

Primul pas constă în desfacerea PSP'ului. Modificările se axează pe placa de memory stick şi pe carcasă, partea spate.

Pasul 2. Luaţi placa de wifi/memory stick. Scoateţi metalul care protejează cardul de memorie. Rupeţi plasticul care conţine "memory stick'ul" de la HDD'ul datel. Sudati precum în figură, un fir de la A la B şi de la 1-10 de pe placa de wifi la 1-10 de pe adaptorul datel.



Ar trebui să arate aşa.



Pasul 2.5. Dacă doriţi, puteţi scoate, cu grijă, HDD'ul cu care vine adaptorul datel şi îl puteţi înlocui cu unul nou, de mărime diferită.

Pasul 3. Începem re-asamblarea. Punem placa wifi, precum este normal, pe carcasa din spate. Sigilăm contactele, cu scotch, bandă izolatoare, plastic, orice, după posibilităţi.



Intparceti partea cu HDD şi lipiţi bandă izolatoare. Nu lipti bandă izolatoare pe HDD, se va topi în timp şi nu cred că vreţi asta.





Pasul 3.5. Se readauga componentele interne, cu grijă. Aveţi grijă să nu pătrundă praf, să nu zgâriaţi ceva, să nu forţaţi închiderea.



Aveţi grijă să nu uitaţi să închideţi aceste 2 fire.



Gata! Acum aveţi în faţă un PSP cu HDD-mod. Enjoy!



Autorul original: TRICKZ

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu